mei 10, 2016

Duurzaamheidstrajecten

Duurzaamheid MKB confectie-industrie

Duurzaamheid van organisatie, productie én product

Ethics Group is gespecialiseerd in MVO/ CSR voor het MKB in de confectie-industrie

Duurzaamheid met  MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). CSR (Corporate Social Responsibility) is de Engelse vertaling ervan. Dit heeft alles te maken met maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven en de uitvoering hiervan in de dagelijkse gang van zaken binnen een onderneming.

Het is “mode” om duurzaamheidsprojecten en duurzaamheid in het algemeen als onderdeel van de bedrijfsfilosofie en de uitoefening hiervan als norm te stellen. Voor veel bedrijven is dit echter nieuw en men weet vaak niet waar te beginnen. Het klinkt allemaal erg leuk en hip, maar hoe integreert u dit nu precies in uw onderneming op een werkbare manier? Ethics Group heeft ruime ervaring met duurzaamheidsprojecten voor verschillende bedrijven en non profit organisaties.

Ook zijn we lid van MVO Nederland en we hebben zelfs in bedrijfsnaam duurzaamheid in woord en daad verankerd. We vertellen u er graag meer over en willen u bewijzen dat duurzaamheid ook winst kan zijn. Wij helpen u deskundig bij het opstellen en uitvoeren van uw duurzame bedrijfsdoelstelling. Hoewel onze expertise ligt in de confectie branche, helpen wij natuurlijk ook graag ondernemingen uit andere bedrijfstakken!

Voor meer informatie over de duurzaamheid van uw bedrijf of vragen over de dienstverlening van Ethics Group, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

 

 

 

 

 

Neem ook eens een kijkje op onze pagina’s organisatie & advies, verandertrajecten en coaching & toezicht.